Okulumuz Hakkında

Ulukavak Mh. Ölçek 3.Sk No3 19040 Merkez/Çorum
 Fotoğrafı

VİZYON

Okul öncesi çocukların üretkenlik ve hayal güçlerini en üst seviyede geliştiren, her çocuğun tek ve özel olduğunun bilinciyle farklılıkları göz önünde bulundurarak öğrenme imkanı sağlayan, çağdaş teknolojilerle donatılmış yüksek nitelikli değişim esnekliğine sahip milli ve manevi değerlerine bağlı yüksek ahlak sahibi çocukları yaşama kazandırmak eğitim hedefimizdir.

MİSYON

Hayallerine özgür bir ruhla kanat açan mutlu çocuklar yetiştirerek okul öncesi eğitim alanında örnek okul olmak temel görevimizdir.

BAŞARILAR

2015-2016 Öğretim Yılında "Her Okulun Bir Projesi Var" kapsamında gerçekleştirdiğimiz " Küçük Bilim İnsanı" ve "Öğrenme Merkezlerinin Aktif Kullanımı" adlı projelerimiz ödül aldı. Çorum´da iki alanda ödül alan tek okul olduk. 2016-2017 Öğretim Yılında Çorum´da kodlama eğitimi veren ilk ve tek anaokulu olduk.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

lojman bulunmamaktadır.

Servis Bilgisi

Öğrencilerimizin taşımaları özel şehir içi firmalar aracılığıyla sağlanmaktadır.

ADSL (4 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il Merkezine uzaklık yaklaşık 1200 metredir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne olan uzaklık yaklaşık 1500 metredir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ulukavak Mh. Ölçek 3.Sk No:3 19040 Merkez/ÇORUM

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Doğa Yürüyüşü, Oriyantiring, Ailemle Spor Yapıyorum