Ulukavak Anaokulu
Ulukavak Mh. Ölçek 3.Sk No3 19040 Merkez/Çorum

VİZYON

Vizyonumuz, öğrencilerimizi bulunduğumuz çağa göre değil, yaşayacakları çağa göre yetiştirmek, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen, teknoloji çağına ayak uydurabilen fertler haline getirmektir. Ayrıca yaptığı çalışmalarla diğer okul öncesi eğitim kurumlarına örnek olan, işbirlikçi anlayışıyla da diğer benzer kurumların gelişmelerine de katkı sağlayan bir kurum olabilmektir. Yenilikçi ve sıra dışı öğretim anlayışı ile okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini tüm toplumda fark ettirebilmektir.

MİSYON

Misyonumuz, sevgi ve şefkat dolu bir ortam içerisinde, öğrencilerimizin sosyal-duygusal, bilişsel, dil, psikomotor ve özbakım becerilerini en iyi şekilde kullanmalarını sağlayarak, onları hayata hazırlamaktır. Onları hayata hazırlarken çağın gereklilikleri ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek bir yandan çağı yakalamak, bir yandan da disiplinler arası çalışmalardan yararlanarak, onlara sistematik ve alternatif düşünme, problem çözebilme, olaylar arasındaki ilişkileri görebilme, yaratıcı ve eleştirel düşünme, işbirlikçi çalışma gibi 21. Yüzyıl becerilerini erken yaşta kazandırmaktır.

BAŞARILAR

2015-2016 Öğretim Yılında "Her Okulun Bir Projesi Var" kapsamında gerçekleştirdiğimiz " Küçük Bilim İnsanı" ve "Öğrenme Merkezlerinin Aktif Kullanımı" adlı projelerimiz ödül aldı. Çorum´da iki alanda ödül alan tek okul olduk. 2016-2017 Öğretim Yılında Çorum´da kodlama eğitimi veren ilk ve tek anaokulu olduk.
Öğretim Şekli :Sabahçı,Öğleci,

Sabahçı,Öğleci,

Doğal Gaz

Servis Bilgisi

Öğrencilerimizin taşımaları özel şehir içi firmalar aracılığıyla sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il Merkezine uzaklık yaklaşık 1200 metredir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne olan uzaklık yaklaşık 1500 metredir.

Ulukavak Mah. Ölçek 3. Sok. No:3 Merkez / ÇORUM

Doğa Yürüyüşü, Oriyantiring, Ailemle Spor Yapıyorum

Kodlama, Gerçek Labaratuar Ortamında Deneyler

Proje Çalışmaları